logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Danas u Novom Travniku počinju Rujanski susreti

ruj sus 1

U organizaciji Kulturno umjetničkog društva “Stari hrast” 2000 održat će se Dani narodne baštine poznatiji kao Rujanski susreti koji su tradicionalni i neizostavni dio kulturne baštine u Novom Travniku.

Program počinje u četvrtak, 30. kolovoza, predstavljanjem knjige “Tradicijski običaji kroz godinu i kuhinja Hrvata katolika u Bosni i Hercegovini”, čiji je autor i izdavač Društvo Hrvatska žena Novi Travnik. Predstavljanje knjige održat će se u Zelenoj dvorani Osnovne škole Novi Travnik u 19 sati. Paralelno će se u prostorijama stare škole u Rankovićima održavati igre prstena.

U petak, 31. kolovoza, u 18 sati započinje završnica turnira u igri prstena, nakon čega će u 20 sati uslijediti Tamburaška večer.

U subotu, 1. rujna, u Domu kulture održat će se smotra izvornog folklora “Čuvajmo naše blago” koja počinje u 18 sati, svečanim mimohodom folkloraša kroz Novi Travnik.

"Ugostit ćemo devet kulturno umjetničkih društava iz Bosne i Hercegovine i dva iz Hrvatske", rekla je Dolores Božić, predsjednica KUD-a “Stari hrast” 2000.

Folklorni koncert “Moja zemlja, moji ljudi” izvest će članovi KUD-a Beletinec, Ljuba voda i Stari hrast, u nedjelju, 2. rujna, na Trgu župe Presvetog Trojstva u Novom Travniku s početkom u 12 sati.

ruj sus 2

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17