logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

4°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Lašvanske dive nastupile u Zagrebu na Međunarodnom festivalu zborova

dive foto

Članice Lašvanskih diva u nedjelju su otputovale u Zagreb gdje su nastupile na prvom po redu Međunarodnom festivalu zborova. Festival okuplja zborove iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a organizator Festivala je Djevojački zbor Mozartine.

U nedjelju, 1. srpnja, održan je pojedinačni koncert zbora Trisagion u Bazilici Srca Isusova. U ponedjeljak je na rasporedu bio revijalni večernji koncert u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda. Na koncertu su sudjelovali zborovi – Zbor „Trisagion“, Vokalni ansambl „Mater Libertatis“, Vokalni ansambl „Arabeske“, Vokalni sastav „Lašvanske Dive“, Mješoviti zbor Sv. Barbare PANIS ANGELICUS.

Croatia International Choir Festival je manifestacija koja ove godine obilježava svoje prvo izdanje, a planira postati godišnja manifestacija. Koncert i nastupi zborova koji će biti održani za vrijeme trajanja Festivala bit će otvoreni za publiku i time će obogatiti kulturnu i glazbenu ponudu grada Zagreba, a samim time utječe se na umjetničko i kulturno okruženje kroz koncerte i seminare te sudionici imaju priliku upoznati druge kulture i običaje, ali i naučiti nove tehnike u pjevanju i vođenju zborova.

artinfo.ba | preuzeto s portala hkcnova.ba

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17