logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Sunano

7°C

Kiseljak

Uglavnom Sunano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

U Tuzli održan koncert "Noć filmske glazbe"

noc filmske glazbe 1

U srijedu, 27. lipnja 2018. godine, u novoizgrađenom Hrvatskom kulturnom centru "Sveti Franjo" u Tuzli, pod pokroviteljstvom predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare, održan je koncert "Noć filmske glazbe" na kojem su nastupili solisti, vokalni ansambl i orkestar Hrvatskog narodnog kazališta iz Osijeka pod dirigentskom palicom Mladena Tutavca.

Na koncertu, kojeg su organizirali Franjevački samostan Tuzla i HKD "Napredak" Tuzla, izvedene su najpoznatije filmske skladbe iz filmova kao što su: "Titanic", "Gladijator", "Ples s vukovima", "Ratovi zvijezda" i dr.

noc filmske glazbe 3

Gvardijan Franjevačkog samostana u Tuzli fra Mario Divković istaknuo je kako je koncert organiziran u sklopu manifestacije "Petrovska simfonija", a u prigodi obilježavanja blagdana svetih apostola Petra i Pavla.

"Ovim koncertom filmske glazbe želimo uveličati naš blagdan. Također, želimo podsjetiti da ljubav, koju su sveti apostoli propovijedali i nosili, i nas poziva da budemo ljudi mira i ljubavi, da jedni drugima budemo radost, iskreni susjedi i prijatelji. Neka nas zato na ovom koncertu sve poveže umjetnost", kazao je gvardijan Divković.

noc filmske glazbe 2

artinfo.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17