logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Sunano

7°C

Kiseljak

Uglavnom Sunano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Poziv mladima za prijavu na ljetni kamp mira "Friedensgrund"

kamp mira

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih "Ivan Pavao II." iz Sarajeva već jedanaest godina zaredom organizira ljetni kamp mira za mlade pod nazivom "Friedensgrund BiH", što znači temelj mira. Cilj kampa je pružiti priliku mladim katolicima i pravoslavcima da dožive kreativno ljetovanje kroz spoj molitve, zabave, učenja i rada, a sve to prožeto stjecanjem novih prijateljstava i prihvaćanjem prilike za rast. Ove godine kamp će se održati u župi sv. Ane u Radunicama (općina Žepče), u razdoblju od 14. do 22. srpnja 2018. godine.

kamp mira 1

Kroz osmodnevni program kampa, mladi imaju priliku pod vodstvom vršnjačkih edukatora projekta za mlade Koračajmo zajedno učiti o važnosti upoznavanja drugog i drugačijeg, otkrivati osobne i kolektivne vrijednosti, ali i razvijati svoje radne navike, talente i sposobnosti. Cijeli program kampa prožet je duhovnom dimenzijom koja naglašava: Isus Krist je temelj na kojem živimo i razlog našeg upoznavanja i zbližavanja.

Program kampa Friedensgrund uključuje:

- Molitve u duhu Taize-a kojima započinje i završava dan
- Radionice koje imaju za cilj pomoći mladima da rastu u kršćanskim vrijednostima, izgradnji mira te u prihvaćanju drugog i drugačijeg
- Radne akcije koje imaju cilj potaknuti mlade na razvijanje radnih navika, empatiju prema ljudima u potrebi i odgovornost prema lokalnoj zajednici
- Radionice koje potiču razvoj kreativnosti, kritičkog mišljenja i timskog rada
- Natjecateljske timske igre i "vesele večeri" uz film i logorsku vatru
- Boravak u prirodi
- Duhovnu pratnju katoličkog i pravoslavnog svećenika
- Odlazak na izlet i posjet sakralnim objektima
- Posjet katoličkim i pravoslavnim obiteljima u lokalnoj zajednici

kamp mira 2

Prijave su otvorene do 01.07.2017. godine, a mogu sudjelovati svi mladi uzrasta od 15 do 25 godina. Prijave se mogu izvršiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijavni obrazac možete ispuniti OVDJE

Participacija za sudjelovanje iznosi 50 KM po osobi. Organizaciju prijevoza i putne troškove snosi Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Više informacija također možete dobiti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na broj telefona: 033/766-226, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00. Kontakt osobe su Nadežda Mojsilović i Marija Puljić.

kamp mira 3

artinfo.ba

 

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17