logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Mia Begović Kiseljačanima predstavila "Sve što je prešutjela"

mia u kiseljaku 1

Mia Begović sinoć je, u sklopu turneje po Središnjoj Bosni, nastupila i u Kiseljaku, gdje je izvela monodramu "Sve što sam prešutjela".

Hrvatski dom je bio sasvim solidno ispunjen, a turneja je organizirana od strane HKD-a Napredak. Redatelj predstave je Ivan Leo Lemo dok je asistentica redatelja Anita Matić Delić.

Monodrama Mie Begović praizvedbu je doživjela na sceni kazališta "Vidra" u studenom 2016. Tom je monodramom ova slavna hrvatska umjetnica obilježila 30 godina glumačke karijere.

mia u kiseljaku 2

Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kao osoba "izvan scene". Pričajući o svojoj prošlosti i svojem životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti s glavnom junakinjom u mnogim aspektima. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom.

"Sve što sam prešutjela" je odlična monodrama. Samoironična, duhovita, optimistična unatoč svemu i usprkos svima. Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život.

mia u kiseljaku 3

Predstava je prije Kiseljaka najavljivana i u Vitezu, Jajcu, Novom Travniku, Bugojnu, dok će večeras igrati u Kreševu te sutra u Busovači.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17