logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Monodrama Mie Begović i u Kiseljaku

mia begovic monodrama

Mia Begović će, u sklopu mini turneje po Središnjoj Bosni, nastupiti i u Kiseljaku gdje će publici prikazati svoju monodramu "Sve što sam prešutjela". Ova sjajna monodrama na rasporedu je u Hrvatskom domu 5. lipnja 2018. godine, s početkom u 20 sati. Ulaznica je 5 KM, a organizator događaja HKD Napredak.

Monodrama Mije Begović "Sve što sam prešutjela" svoju praizvedbu doživjela je na sceni kazališta "Vidra" 25. studenog 2016. Ovom monodramom slavna umjetnica obilježila je 30 godina glumačke karijere.

Mia Begović autorica je monodrame, priče o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Ženi koja priča svoj život na sceni kroz oči osobe "izvan scene".

Pričajući o svojoj prošlosti i svom životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti po raznim temama današnjice s glavnom junakinjom. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom.

"Sve što sam prešutjela" je sjajna monodrama. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična unatoč i usprkos svemu, Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, svoje uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica… Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17