logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

"Ludi i prevareni": Oduševili smo Zagreb, a stižemo i u Bosnu

ludi i prevareni

Članovi kluba bosanskih studenata izveli su predstavu "Ludi i prevareni". U prostoriijama studentskog doma Stjepan Radić, Kino forum, 25.4. ove godine, publika je mogla uživati u sjajnoj glumi, dinamičnoj radnji te dobrom humoru.

Na sceni je prikazana situacija raznih dijelova i djelatnosti društva u Bosni i Hercegovini. Kroz maštovite prizore, publika je dobila realnu sliku današnjeg stanja u BiH, a kroz komedijski karakter ove predstave, puno smijeha i energije. Također je iznesena jasna poruka sadržana u aktiviranju članova društva za popravak situacije.

Oduševljenje predstavom potvrdila je prepuna dvorana, gdje se gledatelji nisu odlikovali samo brojčanim stanjem, nego vidljivim zadovoljstvom koje su pokazivali stalnim aplauzima i smijehom. Emocije i impresije prisutnih, te pozitivni komentari dokazali su kvalitetu predstave.

Daljnje izvođenje predstave predviđeno je na prostoru BiH, na temeljima prepoznatljivog humora, u čijem je funkcioniranju društva pronađena inspiracija za samu predstavu.
U sklopu 4. Međunarodnih dana kazališta, u Žepču, Klub bosanskih studenata otvorit će ovo događanje svojom predstavom "Ludi i prevareni". Predstava će se održati 18. svibnja, u 19 sati, u Domu kulture Žepče.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17