logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

U Bugojnu otvorena izložba humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać"

izlozba u bugojnu

Putujuća izložba humanitarne udruge "fra Mladen Hrkać“ pod nazivom "Pomozimo zajedno" otvorena je u Umjetničkoj galeriji KSC-a u Bugojnu.

Izložbenu postavku čini oko trideset umjetničkih dijela, čijom kupovinom građani sudjeluju u podršci provođenju brojih aktivnosti ovog udruženja, čije je sjedište u Zagrebu.

"Kao neprofitna i nevladina organizacija od 2012. pomažemo osobama sa zdravstvenim poteškoćama, koje iz svih krajeva Hrvatske i Bosne i Hercegovine dolaze na liječenje u Zagreb. Udruga pomaže svakom čovjeku bez obzira na spol, dob, vrstu bolesti, socijalni status, nacionalnost i vjeroispovijest", kazao je predsjednik ove udruge Ivan Soldo.

Po njegovim riječima, do sada je udruga "fra Mladen Hrkać", koja nosi ime poznatog hercegovačkog franjevca i dobrotvora, pomogla oko 5.500 osoba.

"Za korisnike usluga koje pružamo, osigurali smo više od 100.000 obroka. Pokrenuli smo, također, projekt izgradnje doma 'fra Mladen Hrkać' u Zagrebu u kojem će se, u isto vrijeme, moći smjestiti 220 osoba", istaknuo je.

Izložbu je otvorio predsjednik Ogranka Matice hrvatske Bugojno Antonio Džolan, a osim u tome gradu, predviđeno je da gostuje u dvadeset bosanskohercegovačkih i isto toliko hrvatskih sredina. /vecernji.ba/

artinfo.ba | preuzeto s portala travnicki.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17