logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Fojnica: Cormack dolazi na festivalsku noć

cormack u fojnici

"Noć u muzeju" (NuM) festival muzejske pedagogije u Fojnici se održava 18.-19. travnja/aprila 2018. Otvaranju festivalskog programa nazočiti će i njena ekselencija, veleposlanica Cormack.

Obrazovni centar za demokraciju i ljudska prava CIVITAS u suradnji s Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država organizira 17 dana NuM festivala muzejske pedagogije sa više od 30 istraživačkih laboratorija pripremljenih za učenike osnovnih i srednjih škola iz cijele Bosne i Hercegovine. Radionice NuM festivala u Muzeju Franjevačkog samostana Duha Svetoga u Fojnici održati će se u noći 18.-19. travnja 2018.

U radionicama sudjeluje 135 učenika i nastavnika, a početak programa planiran je za srijedu, 18.04.2018. u 19 sati, u Okrugloj dvorani samostana. Sudionicima će se na otvaranju obratiti nje.e. Maureen Cormack, veleposlanica Sjedinjenih Američkih država u BiH, te predstavnici organizatora i partnera.

NuM - festival muzejske pedagogije ove se godine organizira pod sloganom "Od arheologije do robotike". U više od 30 laboratorija Arheologije, Etnologije, Ornitologije, Entomologije, Bio-inžinjeringa, Suvremenih umjetnosti i Robotike sudjeluje 550 učenika osnovnih i srednjih škola. Program se organizira u tri muzejske ustanove: Zemaljskom muzeju BiH, Muzeju Franjevačkog samostana Duha Svetoga u Fojnici i Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske.

artinfo.ba | preuzeto s portala civitas.ba

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17