logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

27°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

Gradsko kazalište mladih Vitez oduševilo brojne posjetitelje Centara za kulturu općine Travnik

predstava lude sedamdesete

Na kamernoj sceni Centra za kulturu općine Travnik odigrana je posljednja predstava u okviru ovogodišnje kulturne manifestacije „Travničke pozorišne svečanosti“.

Sjajna komedija „Lude sedamdesete“ koja je odigrana već 20 puta u izvedbi članica Gradskog kazališta mladih „Vitez“ oduševila je brojne posjetitelje koji su nekoliko puta gromoglasnim aplauzom i smijehom prekidali talentirane mlade glumice.

Predstava namijenjena za mlade i odrasle govori o četiri žene u staračkom domu i njegovateljici koja se brine o njima, a tekst je prije nešto više od godinu dana napisala mlada osamnaestogodišnjakinja, učenica četvrtog razreda srednje škole Ana Dragozet.

Gradsko kazalište „Vitez“ postoji već 12 godina, a iza sebe imaju oko 60 premijera i oko tisuću različitih nastupa u 15 država u Europi.

Ivan Sajević, voditelj GKM “Vitez” je naglasio da se ove godine glumački ansambl planira predstaviti i na nekom drugom kontinentu, te da će uskoro organizirati i jubilarne dane kazališta. Također je dodao da će publika u Vitezu u tekućoj godini imati priliku pogledati više od 5o predstava.

Glumci: Berna Mišković, Antonela Lukić, Ana Dragozet, Ivona Matošević i Leona Blaž.

Tekst : Ana Dragozet,

Režija: Bruno Grebenar,

Grafičko oblikovanje Borislav Sučić,

Izvršni producent: Ivan Sajević.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17