logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Božićna čarolija u Travniku

carolija u travniku

Udruga za humani i održivi razvoj "Klik" i Udruga "Naše Polje" organiziraju treću po redu "Božićnu čaroliju u Travniku". Božićna čarolija počinje 21. prosinca 2017. godine (četvrtak) u 12 sati na Središnjem gradskom trgu ispred Konzuma i traje do kasnih večernjih sati. Čarolija se nastavlja u petak, 22. prosinca 2017. godine u dvorani Centra za kulturu Općine Travnik tradicionalnim božićnim koncertom "Božić u Travniku" u organizaciji HKC "Nova Bila".

Sadržaj ovogodišnje "Božićne čarolije u Travniku" je kao i prethodnih godina; zabavnog, glazbenog, kulturnog i prodajnog karaktera. Na blagdanskoj manifestaciji će se predstaviti kako na bini, tako i na izložbenim štandovima razne udruge, glazbene i folklorne skupine i kreativni pojedinci iz općine Travnik.

Posjetitelji će moći uživati u božićnim pjesmama, ukrasima, kolačima, kuhanom vinu, kobasicama i ostalim blagdanskim delicijama. Središnji događaj kao i prethodnih godina bit će prikaz živih jaslica.

Podsjetimo se, prva "Božićna čarolija u Travniku" održana je 17. prosinca 2015. godine na platou ispred Konzuma, odnosno na lokaciji današnjeg Središnjeg gradskog trga. Zbog izgradnje današnjeg trga druga "Božićna čarolija u Travniku" održana je 21. prosinca 2016. godine na Trgu grada Leipziga.

U prethodne dvije godine u božićnom ugođaju uživali su mnogi posjetitelji, radost i duh Božića prenesen je na sve građane Travnika, dok su sredstva zarađena od prodaje božićnih kolača i ukrasa potrošena u humanitarne svrhe, odnosno podijeljeni su darovi socijalno-ugroženim obiteljima, kao i djeci na pedijatriji naših dviju bolnica.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17