logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Sunano

13°C

Kiseljak

Uglavnom Sunano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Viteški akordi mini turnejom započeli obilježavanje proslave 20. rođendana

viteski akordi

Jedan od kulturnih brendova Viteza i Središnje Bosne svakako je vokalni sastav Viteški akordi. Ovaj iznimno kvalitetni i uspješni sastav ove godine proslavlja svoj 20. rođendan, a proslavu vrijednog jubileja započeli su mini turnejom, odnosno izletom ukupno 15 članova u Novi Sad i Vukovar.

Prva destinacija na njihovom putovanju bila je Novi Sad, gdje su uz tamburaše i zajedničku pjesmu obilježili svoj 20. rođendan.

“Zbilja je bilo prekrasno. Dogodilo se da su s nama u restoranu na Petrovaradinskoj tvrđavi bili i mladenci, kojima smo otpjevali pjesmu na njihovom vjenčanju, nakon čega smo pred nekoliko stotina gostiju izveli još dvije-tri pjesme i tako neplanirano upriličili mini koncert. Sve je proteklo fantastično, gosti su bili oduševljeni, a moram priznati i mi”, kazala nam je voditeljica Viteških akorda, Olgica Krezić.

Ipak, kada su Viteški akordi u pitanju nije moglo završiti samo s pjesmom na Petrovaradinu. Noć je završena ispred katedrala, gdje su zapjevali s uličnim sviračem, koji je beskućnik. Zahvaljivao im je što je prvi put njega netko usrećio pjevajući mu i posvetivši mu pažnju. Da, to su naši Viteški akordi, nepredvidivi, nesvakidašnji i jedinstveni.

Da u svom veselju nisu zaboravili i patnju, koju su često i sami znali osjetiti, Viteški akordi su pokazali posjetivši Vukovar, gdje su upalili svijeće i poklonili se žrtvama stradalim u proteklom Domovinskom ratu.

“Vukovar je posebno mjesto pijeteta i bilo je jednostavno nezaobilazno u ovom našem putovanju. Iako smo u svečarskom tonu, nismo mogli ni smjeli zaboraviti žrtve Domovinskog rata”, kazala nam je Olgica Krezić.

Viteški akordi naglasili su kako je ovo samo početak obilježavanja njihovog 20. rođendana, te kako će u mjesecu studenom prirediti veličanstven koncert za sve svoje drage prijatelje, koji će biti održan u prekrasnoj dvorani Franšiznog centra BiH.

artinfo.ba | preuzeto s portala vitez.info

 

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17