logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

21°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

  • HNS

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka 2017

pula fest

Čovjek koji stoji iza glazbe Disneyevog instant klasika Frozen dolazi na ovogodišnje izdanje Međunarodnog festivala filmske glazbe i zvuka u Puli.

David Fluhr, skladatelj i dizajner zvuka, dobitnik 9 nagrada Emmy, koji stoji za glazbe Disney klasika Frozen, dolazi u Pulu. Svoje će bogato iskustvo rada u Odjelu zvuka Disney studija podijeliti s posjetiteljima Međunarodnog festivala filmske glazbe i zvuka koji se ove godine održava u Puli od 20. do 22. listopada.

I ove se godine bogati program festivala sastoji od panela i masterclassova na kojima će, osim Disneyevog glazbenog čarobnjaka, gostovati i Robert Townson, potpredsjednik Varese Sarabande (Universal), najveće svjetske izdavačke kuće za filmsku glazbu; producentica Doreen Ross (potpredsjednica Broadcast Music Inc.), producentica Beth Krakower (osnivačica Krakower Group), pijanist i skladatelj filmske glazbe Jean-Michel Bernard, dizajner zvuka Richard King (dobitnik tri Oscara) i mnogi drugi uvaženi gosti koji će posjetiteljima dati odgovore na važna pitanja u području filmske glazbe.

Međunarodni festival filmske glazbe i zvuka jedan je od tek pet takvih festivala na svijetu. Misija festivala je promoviranje glazbe i zvuka kao nezamjenjivih elemenata u filmu, umrežavanje skladatelja, majstora zvuka, filmaša i ostalih, iz svih krajeva svijeta, kao i ostvariti jedinstveni doživljaj filmske glazbe kroz istraživanje njezine važnosti.

Više o programu, akreditacijama, kartama i svemu ostalom vezanom za festival možete pronaći na www.isfmf.com

artinfo.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17