logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

25°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

  • HNS

Gradsko kazalište mladih Vitez predstavilo rezultate rada Ljetne škole glume

gkm vitez

Gradsko kazalište mladih Vitez predstavilo je proteklog tjedna rezultate, odnosno pregled rada Ljetne škole glume, koju je vodio student četvrte godine glume i član GKM-a Vitez, Marko Mirković. Pregleda rada obuhvatio je program kroz koji su polaznici prošli u proteklih mjesec dana. Polaznici ljetne škole glume prikazali su scenske vještine u ograncima scenskog pokreta, glasa, govora i glume.

Mladi polaznici od sedam do sedamnaest godina, tri puta tjedno su, u periodu od mjesec dana, radili na oslobađanju i osvještavanju svoga tijela, glasovnog i govornog aparata te glumačkim resursima. U sklopu tih radionica sklopili su niz scenskih vježbi koje su imenovane kao prezentacija rada polaznika Ljetne škole glume u kojoj su mladi glumci prikazali svoje umijeće.

“Jako sam zadovoljan onim što smo uspjeli uraditi tijekom proteklih mjesec dana. Neopisivo je zadovoljstvo bilo raditi s našim mladim glumcima, među kojima je bio i značajan dio njih koji su prvi put stali na “daske koje život znače”. Iz prikazanog se vidjelo da su dosta toga naučili i usvojili, a moram priznati kako sam i sam uspio dosta toga naučiti kroz rad s ovim divnim mladim ljudima tijekom proteklih mjesec dana”, kazao je za vitez.info Marko Mirković.

Polaznici ljetne škole glume GKM-a Vitez koji su dobili i diplome na završnoj svečanosti su: Stela Šušnja, Anđela Đotlo, Ivana Stojak, Ognjen Stojak, Marina Matijanić, Jelena Petrović, Franko Bralo, Monika Maros, Sara Šantić, Ines Pavlović, Katarina Petrović, Mario Maros, Oliver Šafradin i Marija Nedić.

artinfo.ba | preuzeto s portala vitez.info

 

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17