• Sara - Sarajevski
  • outdoormedia

Potvrđeno

korona test

 

Jučer je testirano 6 osoba iz Viteza zbog sumnje na koronavirus. Pet testova je negativno, a jedan pozitivan , prenose Vitez info i Radio Vitez.

Kako je potvrđeno za navedene portale, osoba je smještena u samoizolaciju, kao i najbliži kontakti, kojima će također biti uzeti brisevi i poslani na testiranje. Riječ je o osobama iz klastera Tuzla.

“Razloga za paniku nema, bili smo svjesni da će se prije ili kasnije ova situacija dogoditi i u Vitezu. Maksimalno smo ozbiljno pristupili aktualnom stanju i vršili pripreme kako bismo bili što spremniji na razini čitave Županije. Poduzeli smo sve što je u našoj moći i spremni smo odgovoriti zadaći. Međutim, naši sugrađani moraju biti svjesni da nemamo tisuće bolničkih kreveta, liječnika, respiratora. Bitna je maksimalna odgovornost kako zdravstveni sustav ne bi došao u veće poteškoće. Pomozite nam svojom odgovornošću kako bismo bili u mogućnosti pomoći svima onima koji budu u potrebi”, kazao je u izjavi za Radio Vitez i Vitez.info Anto Matić, ministar zdravstva ŽSB.

Ministar je dodao da se poduzimaju sve aktivnosti, kao i kod ostalih slučajeva u BiH.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17