ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Dvije pljačke

Screenshot_7_880x463.jpg

 

Dana 06.02.2021.godine oko 12,00 sati sati u PS Kiseljak je prijavljeno kazneno djelo „Teške krađe“ u ugostiteljski objekat koji se nalazi u ulici Josipa Bana Jelačića, općina Kiseljak. Prema prijavi iz objekta je otuđena veća količina opreme za kupatila, gdje je pričinjena znatna materijalna šteta.

Operativnim radom na terenu policijski službenici PS Kiseljak su došli do saznanja da su izvršioci ovog kaznenog djela A.B. rođen 1992.godine iz Vareša i Z.A. rođen 1989.godine iz Sarajeva.

Istog dana oko 15,00 sati u PS Kiseljak je također prijavljeno kazneno djelo „Teške krađe“ koja je izvršena u putničko motorno vozilo marke BMW koje se nalazilo parkirano u ulici Josipa Bana Jelačića, općina Kiseljak. Prema prijavi iz vozila je otuđeno oko 650,00 KM i zlatni ručni sat znatne materijalne vrijednosti.

Poduzimajući planske aktivnosti na rasvijetljavanju predmetnog kaznenog djela, policijski službenici PS Kiseljak su došli do saznanja da je za njegovo izvršenje osumnjičen J.T. 1974.godine iz Zenice.

U saradnji sa nadležnim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, priopćeno je iz MUP-a.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17