logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Sunano

12°C

Kiseljak

Sunano

Zeničani pljačkali u Travniku,u Jajcu oduzet kombi

policijsko izvjesce zsb

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB nije bilo prijavljenih kaznenih djela.

Službenici policijske stanice Travnik otkrili su izvršitelja teške krađe koja je izvršena 25. listopada 2016. godine u benzinskoj pumpi "Best" u mjestu Donje Putičevo, općina Travnik. Osumnjičeni za ovo djelo su osobe iz Zenice inicijala J.G., A.K. i N.Š., protiv kojih je županijskom tužiteljstvu Travnik podneseno izvješće.

Evidentirana su i dva slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Jučer oko 08,30 sati u mjestu Lučna, općina Jajce, službenici policije izvršili su kontrolu motornog vozila marke "Ford-kombi", registarskih oznaka E08-T-394, kojim je upravljao H.T. (1981.) iz Jajca, za kojeg je ustanovljeno da nema položen vozački ispit.

Obzirom da se radi o osobi koja je višestruki povratnik u vršenju prometnih prekršaja, te da je uvidom u registar novčanih kazni ustanovljeno je da ima iznos od 2880 KM neplaćenih novčanih kazni, oduzeto mu je motorno vozilo, kako bi se spriječio u daljem vršenju prekršaja. U zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu bit će predloženo trajno oduzimanje vozila, kao sredstva izvršenja prekršaja, s obzirom da do sadašnje izrečene novčane kazne nisu postigle svrhu kažnjavanja i osoba je kontinuirano vršila prekršaje.

im|artinfo.ba

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17