logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Teško ozlijeđen biciklist

bilten promet

U utorak, 29.5.2018. godine, oko 20,35 sati na magistralnom putu M5, u mjestu Dubravica, općina Vitez, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je putničko vozilo Mercedes, registarskih oznaka M41J916, kojim je upravljao J.B. (1995.) iz Nove Bile, ostvarilo kontakt sa biciklistom I.R. (1981.) iz Viteza. Tom prilikom biciklista je zadobio teške tjelesne ozljede, koje su konstatirane u bolnici Nova Bila, nakon čega je upućen na Univerzitetski klinički centar u Sarajevo. Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik.

U informaciji za javnost MUP-a ŽSB navodi se da tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije nije bilo prijavljenih kaznenih djela, a evidentiran je jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

U istom periodu evidentirano je sedam prometnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobile teške tjelesne ozljede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 114 prekršajnih naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirana su ukupno 32 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine. Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena dva vozača.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17