logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: U sudaru kamiona i automobila teško povrijeđena jedna osoba

bilten promet

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljena su dva kaznena djela, a radi se o jednom kaznenom djelu nasilja u porodici i jednom kaznenom djelu ugrožavanja sigurnosti.

Evidentirano je 10 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Pored navedenog, evidentirano je i 19 prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile teže, a jedna osoba lakše tjelesne povrede.

Dana 25.5.2018.godine oko 17,45 sati dogodila se prometna nezgoda na dionici magistralnog puta Donji Vakuf-Travnik, u mjestu Komar, općina Donji Vakuf, u kojoj su sudjelovali teretno motorno vozilo MAN, registarskih oznaka A17-J-177, sa priključnim vozilom marke Schwazmueler, registarskih oznaka K48-O-608, kojim je upravljao P.N. (1976.) iz Banja Luke i putničko motorno vozilo Hyundai, registarskih oznaka J97-E-288, kojim je upravljao D.Z. (1999.) iz Bihaća. Teže tjelesne povrede u ovoj prometnoj nezgodi zadobio je vozač u vozilu Hyundai, koji je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Donji Vakuf, prevezen u Županijsku bolnicu Travnik. Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Jajce.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 395 prekršajnih naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirano je ukupno 127 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 12 vozača, a zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti isključena su četiri vozila.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17