logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Rasvijetljeno kazneno djelo paljevine

bilten promet

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik naknadno su rasvijetlili krivično djelo paljevine, koje je izvršeno 27.4.2018. na štetu lica A.M. stalno nastanjena u R. Hrvatskoj. Tom prilikom je izvršena provala i paljevina stvari u kući oštećenog lica u mjestu Guča Gora, općina Travnik, uslijed čega je nastala materijalna šteta u iznosu oko 20.000 KM. Poduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju navedene paljevine, policijski službenici su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje ovog djela A.L. (1968.) iz Travnika. U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Inače, prema podacima navedenim u informaciji za javnost MUP-a ŽSB, tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljena su tri kaznena djela, a narušavanja javnog reda i mira nije bilo.

U istom periodu evidentirano je pet prometnih nezgoda, u kojima nije bilo povrijeđenih osoba. Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 157 prekršajnih naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirano je ukupno 68 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine. Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena dva vozača.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17