logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Još jedna zapljena droge

droga i oprema

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljena su četiri kaznena djela, navodi se u informaciji za javnost MUP-a ŽSB.

Koristeći informacije dobivene provedbom akcija na sprečavanju zlouporabe opojnih droga u proteklih mjesec dana, službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽSB su tijekom dana ponovo zaplijenili određenu količinu opojne droge.

Naime, nakon što je pribavljena naredba za pretres Općinskog suda Travnik, u jednom od gradskih naselja u Travniku izvršen je pretres stana u kojem je zatečena i lišena slobode osoba A.S. iz Travnika. Tom prilikom zaplijenjeno je gotovo pola kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga speed i određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis, zatim novac koji potiče od prodaje droge, vaga za precizno mjerenje narkotika, tzv. drobilica kao i plinski pištolj sa pripadajućim streljivom.

Pomoć u realizaciji ovih aktivnosti službenicima Sektora kriminalističke policije pružili su pripadnici Jedinice za specijalističku podršku.

U suradnji sa nadležnim tužiteljstvom, nastavljaju se aktivnosti na dokumentiranju i procesuiranju navedenog kaznenog djela.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17