logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Tijekom vikenda prijavljena dva kaznena djela, pronađena droga, dogodilo se 15 prometnih nezgoda

bilten promet

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljena su dva kaznena djela, a evidentirano je 10 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽSB Travnik, postupajući po planu pojačanih mjera i radnji u cilju suzbijanja i sprečavanja zlouporabe opojnih droga, dana 18.5.2018. godine oko 18,30 sati u mjestu Kanare, općina Travnik, izvršili su kontrolu i pregled osobe A.H. (1990.) iz Travnika. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. O svemu je upoznat dežurni tužitelj, a protiv navedene osobe slijede zakonom predviđene mjere i radnje.

Policijski službenici PS Bugojno, dana 20.5.2018. godine na dionici magistralnog puta Bugojno-Kupres, lokalitet PB Proming, općina Bugojno, izvršili su kontrolu i pregled vozila Mercedes, reg. oznaka T41J345, u kojem su bile osobe D.V. (1988.), Č.M. (1992.) i Z.L. (1986.), svi iz Banja Luke. Tom prilikom, kod navedenih osoba pronađena je određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga ekstazi i određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Po dokumentiranju predmeta, protiv navedenih osoba nadležnom Županijskom tužiteljstvu biće podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu.

U istom periodu evidentirano je 15 prometnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 385 prekršajnih naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirana su ukupno 132 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 19 vozača, od kojih su dva vozača lišena slobode i zadržana u policijskoj stanici do otrežnjenja zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola preko 1,5 promila. Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno šest vozila.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17