logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Ovoga vikenda izgubljen joj jedan mladi život

bilten promet

Kako se navodi u informaciji za javnost MUP-a ŽSB, tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljena su četiri kaznena djela i evidentirana su 22 slučaja narušavanja javnog reda i mira.

U istom periodu evidentirane su 22 prometne nezgode u kojima je jedna osoba smrtno stradala, četiri osobe su zadobile teže tjelesne povrede, dok je jedna osoba lakše povrijeđena.

U nedjelju, 13. svibnja, oko 3,15 sati u mjestu Nova Bila, općina Travnik, dogodila se prometna nezgoda, u kojoj je došlo do slijetanja s kolovoza putničkog motornog vozila Audi, registarskih oznaka K06A505, u kojem su bili Č.A. (1990.) i I.P. (1997). Isti su prevezeni u Županijsku bolnicu Travnik, gdje im je dežurni liječnik konstatirao teške tjelesne povrede. I.P. je tokom dana preminuo od zadobivenih povreda. Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 330 prekršajnih naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirana su ukupno 93 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 18 vozača, od kojih je pet vozača lišeno slobode i zadržano u policijskoj stanici do otrežnjenja zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola preko 1,5 promila. Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa su isključena tri vozila.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17