logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Otkriven kradljivac alkoholnih pića i metalne kase

bilten promet

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su četiri kaznena djela.

U ponedjeljak, 7. svibnja, oko 13,20 sati u ulici Hrvatskih branitelja, općina Vitez, policijski službenici PS Vitez i PS Travnik, izvršili su kontrolu i pregled lica E.P. (1996.) iz Sarajeva. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis. U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Policijski službenici PS Travnik naknadno su rasvijetlili kazneno djelo teške krađe, koje je izvršeno 1. travnja 2018. godine na štetu caffe bara "Upitnik", općina Travnik, kojom prilikom je otuđeno nekoliko boca alkoholnog pića i metalna kasa s neutvrđenom količinom sitnog novca. Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja je izvršitelj navedenog kaznenog djela J.P. (1975.) iz Zenice. Nadležnom županijskom tužiteljstvu, protiv navedenog lica, biće podneseno izvješće o izvršenom kaznenom djelu.

U istom periodu evidentirano je devet prometnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručen je ukupno 191 prekršajni nalog, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirano je ukupno 57 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno sedam vozača, a zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti isključeno je 17 vozila.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17