logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Otac i kum Davida Komšića na slobodi: Pušteni su iz pritvora

krznasi

Nakon što su ispitani svi svjedoci otac Davida Komšića, koji je prije mjesec dana osuđen na 30 godina zbog ubojstva Kristine Krupljan, i Davidov kum izašli su iz Remetinca u kojem su završili zbog prijetnji

Ivo Komšić (48) i Vjekoslav Komšić (52) u petak su izašli iz Remetinca u kojem su završili 13. travnja 2018. nakon prijetnji konobaru kafića na Medvešćaku u Zagrebu, pišu 24sata.hr.

S njima je tada bio i Zoran Petrović (42) koji je ostao u zatvoru. On je, naime, pravomoćno osuđen zbog drugih kaznenih djela i dobio je poziv da se javi na odsluženje kazne. Molbu za odgodom izvršenja su mu odbili pa je prepraćen u zatvorski Centar za dijagnostiku odakle bi nakon nekoliko tjedana trebao otići u kaznionicu ili zatvor u kojem će odslužiti kaznu.

Podsjećamo, njih trojica se sumnjiče za prijetnju jer su 10. travnja u 13.45 sati ušli u jedan kafić na Medvešćaku. U kafiću je bio konobar kojeg su upitali gdje mu je gazda. Konobar je odgovorio da gazde nema, na što je netko od trojice osumnjičenika pokazao na njega i rekao da je on gazda. Vjekoslav Komšić mu je potom zbog neriješenih imovinskih odnosa, odnosno parnice koju vlasnik kafića vodi s poznanicom njegove prijateljice, zaprijetio ubojstvom. Dok mu je izgovarao prijetnje Ivo Komšić i Petrović stajali su pored njega, a sve to, kako tvrdi tužiteljstvo, kod konobara je izazvalo strah i neugodu.

Isto popodne u kojem su prijetili konobaru Ivo Komšić je već bio u policiji na obavijesnom razgovoru, ali iz posve drugih razloga. Naime, Komšić je uočen kako obilazi parkiralište na kojemu parkiraju suci Županijskog suda. U prolazu je zagledao registracijske oznake automobila, pa i vozila sličnog onom kojim se koristi sutkinja Sanja Mazalin koja je 9. travnja nepravomoćno osudila njegova sina Davida na 30 godina zbog ubojstva trudne Kristine Krupljan.

Njegovo ponašanje bilo je sumnjivo pa su djelatnici suda o svemu obavijestili policiju. Nakon toga je policija brzo reagirala. Do suda su došli iz obližnje Prve policijske postaje, vidjeli o čemu je riječ, pa su njihove kolege Ivu Komšića privele na obavijesni razgovor u policijsku postaju. Tijekom ispitivanja u policiji, neslužbeno doznajemo, policijski istražitelji nisu utvrdili postojanje elemenata bilo kakvog kaznenog djela, te su ga pustili. No policija je čitav događaj shvatila izuzetno ozbiljno zbog ranijih ispada Ive Komšića i Davidova kuma Vjekoslava Komšića na sudu nakon presude te je sutkinja dobila policijsku zaštitu.

artinfo.ba | preuzeto s portala dnevnik.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17