logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Sunano

7°C

Kiseljak

Uglavnom Sunano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Pronađena droga u Travniku, Kiseljaku i Busovači

cannabis

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK/ŽSB Travnik su tijekom proteklog vikenda nastavili sa uspješnim akcijama u cilju suzbijanja i sprečavanja kaznenih djela iz oblasti zlouporabe opojnih droga.
Naime, dana 28.4.2018. godine oko 20 sati u ulici Kraljice mira, općina Kiseljak, navedeni službenici zaustavili su i kontrolirali vozilo Opel Astra, registarskih oznaka T49A151. Tom prilikom, kod vozača A.Š. (1986.) iz Visokog, pronađena je određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istog dana, provedena je još jedna akcija na području PS Busovača, gdje je izvršena kontrola i pregled lica B.H. (1995.) i B.B. (1997.), oba iz Travnika. Kod istih je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga speed i cannabis.

Policijski službenici PS Travnik su također proveli uspješnu akciju koja je imala za cilj suzbijanje i sprečavanje zlouporabe opojnih droga. Tijekom provođenja akcije, dana 29.4.2018. godine oko 01,00 sati na lokalnom putu u mjestu Slimena zaustavljeno je i kontrolirano putničko motorno vozilo BMW, reg. oznaka J50M950, kojim je upravljao vozač V.Č (1998.). Prilikom pregleda suvozačice u vozilu, A.N. (1998.) kod iste je pronađena kutija od cigareta u kojoj se nalazila određena količina materije za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi cannabis.

Intenzivnim aktivnostima po ovom predmetu, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a u saradnji sa policijskim službenicima policijske uprave i policijske stanice Travnik, u mjestu Smrike-Slimena, općina Travnik pronašli su oko 300 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga speed i cannabis, digitalnu vagu, kao i druge predmete koji se mogu dovesti u vezu sa kaznenim djelima iz oblasti zlouporabe opojnih droga. U toku opsežne istrage, a na osnovu prikupljenih dokaza, u vezu sa ovim kaznenim djelom dovodi se A.H. (1990.) iz Travnika, koji je nakon kriminalističke obrade u potpunosti priznao izvršenje predmetnog kaznenog djela.

U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, protiv navedenih lica se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Navedene aktivnosti predstavljaju nastavak odlučne borbe protiv kaznenih djela iz oblasti zlouporabe opojnih droga, kojom prilikom su prikupljena određena operativna saznanja koja će biti korištena u tijeku istražnih radnji koje će se poduzimati u narednom periodu.

artinfo.ba

 

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17