logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Sunano

7°C

Kiseljak

Uglavnom Sunano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Šest kaznenih djela i 35 prometnih nezgoda

bilten promet

Tijekom protekla tri dana na području Srednjobosanske županije prijavljeno je šest kaznenih djela i evidentirano je 11 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

U istom periodu evidentirano je 35 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobile teže, a tri osobe lakše tjelesne povrede.

Dana 1.5.2018. godine oko 20,30 sati dogodila se prometna nezgoda u mjestu Bristovi, općina Bugojno, u kojoj su sudjelovali putničko vozilo Audi A6, registarskih oznaka LJ744RF, kojim je upravljao A.M. (1987.) iz Bugojna i putničko vozilo Golf 2, registarskih oznaka J18O638, kojim je upravljao R.M. (1994.) iz Bugojna. Teže tjelesne povrede u ovoj prometnoj nezgodi zadobio je suvozač u vozilu Golf 2, H.M. (1993.) iz Bugojna. Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Bugojno.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 528 prekršajnih naloga, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirano je ukupno 198 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena 24 vozača, od kojih je osam vozača lišeno slobode i zadržano u policijskoj stanici do otrežnjenja zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola preko 1,5 promila. Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno šest vozila.

artinfo.ba

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17