logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Sunano

7°C

Kiseljak

Uglavnom Sunano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MUP ŽSB: Otkrivena dva počinitelja kaznenih djela

bilten promet

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije nije bilo prijavljenih kaznenih djela, a evidentirana su tri slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Policijski službenici PS Travnik naknadno su rasvijetlili kaznena djela krađe, koja su izvršena 2. i 4.12.2017. godine na štetu trgovine "Best" u ul. Šehida, općina Travnik, kojom prilikom je otuđena određena količina trgovačke robe. Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja je izvršitelj navedenog kaznenog djela S.B. (1987.) iz Travnika, koji je nakon kriminalističke obrade u potpunosti priznao izvršenje navedenih djela. Nadležnom tužiteljstvu podneseno je izvješće o počinitelju i izvršenim kaznenim djelima.

Službenici policijske stanice Vitez rasvijetlili su kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti koje je počinjeno dana 20.2.2018. godine, prema N.H. iz Viteza. Osumnjičeni za navedeno kazneno djelo je N.B. (1967.) iz Viteza. U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

U istom periodu evidentirano je sedam prometnih nezgoda, u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručen je ukupno 121 prekršajni nalog, a mobilnim i fiksnim radarima evidentirano je ukupno 45 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa su zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključena tri vozača, a zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti isključena su dva vozila.

artinfo.ba

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17