logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Oboren i teško povrijeđen maloljetni pješak

bilten promet

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su dva kaznena djela, a radi se o jednoj teškoj krađi i jednom oštećenju tuđe stvari, navodi se u dnevnom biltenu MUP-a ŽSB.

Evidentirano je sedam slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Evidentirano je sedam prometnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teže tjelesne povrede.

Dana 11.4.2018. godine oko 20,10 sati na raskrižju ulica 325. Brdske brigade i Dobrovoljačkog odreda, općina Vitez, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je četverocikl marke C.P.I -TYP- JV 1000, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao A.Č. (2000.) iz Viteza, ostvarilo kontakt sa maloljetnim pješakom (2002.) iz Viteza. U ovoj nezgodi teže tjelesne povrede zadobio je pješak, a uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 174 prekršajna naloga, a mobilnim radarima evidentirana su ukupno 84 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno osam vozača, od kojih su četiri vozača lišena slobode i zadržana u policijskoj stanici do otrežnjenja zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola preko 1,5 promila. Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa su isključena dva vozila.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17