logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ivo Komšić pratio sutkinju koja je osudila njegovog sina?

tira foto

Jučer je došao za njom na sud pa pregledavao automobile

Sutkinja Sanja Mazalin koja je u ponedjeljak je izrekla nepravomoćnu kaznu zatvora u trajanju od 30 godina Davidu Komšiću za brutalno ubojstvo bivše djevojke Kristine Krupljan dobila je policijsku zaštitu zbog mogućeg praćena.

Policija je, kako piše Net.hr, reagirala nakon što je primijećeno da je Davidov otac, Ivo Komšić, u utorak stigao do zgrade Županijskog suda u Zagrebu svega nekoliko trenutaka nakon sutkinje Mazalin. Stigao je iz istog pravca iz kojeg je došla i ona - kao da ju je pratio.

Nakon što je sutkinja Mazalin ušla u zgradu suda, Ivo Komšić je ostao pred zgradom još nekoliko trenutaka pregledavajući i zavirujući u parkirane automobile. Zastao je kraj jednog koji je i markom i bojom identičan automobilu kakvog koristi sutkinja Mazalin koja je izrekla presudu njegovom sinu.

Nadležne službe ocijenile su kako se na to mora odmah reagirati stoga je Ivo Komšić odmah pozvan na obavijesni razgovor, dok je sutkinji Mazalin dodijeljena policijska zaštita. Komšić je nakon ispitivanja pušten jer nije utvrđeno da je počinio kazneno djelo.

Prije nekoliko dana Ivo Komšić pisao je i na adresu RTL-ove emisije RTL Direkt u kojoj je obrazložio zbog čega je, prilikom izricanje presude njegovom sinu, izgubio živce te napustio sudnicu.

"Normalno da sam bijesan pa neće se iživljavat na mom sinu. Ako je mlađi punoljetnik onda dosudi maksimalnu od 15 godina, a ne iživljavat se. Ne tražim ja oslobađajuću presudu, Bože sačuvaj. Samo da se sudi po zakonu. On ima 19 godina i tako da mu se sudi, a ne da provodi eksperimente na mom sinu", napisao je Komšić u poruci.

Podsjećamo, prilikom izricanje kazne zatvora njegovom sinu, Ivo Komšić u sudnici je reagirao burno prozvavši Sud da je Davidu suđeno kao odrasloj osobi, a ne kao starijem maloljetniku, zbog toga što je "dijete iz Bosne". Nakon toga je burno napustio sudnicu naredivši i ostalim članovima obitelji da učine isto.

artinfo.ba | preuzeto s portala vijesti.rtl.hr

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17