logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Sunano

7°C

Kiseljak

Uglavnom Sunano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Zagreb: Psovke i fizički napad nakon izricanja presude Komšiću

sukob sudjenje komsic

Nakon izricanja presude nepravomoćne presude Davidu Komšiću za ubojstvo bivše djevojke Kristine Krupljan u Zagrebu, ispred zagrebačkog Županijskog suda dogodio se incident.

Tijekom izjave majke Kristine Krupljan dvojica mladića na biciklima vikali: to ste trebali prije govoriti, javila je reporterka N1 Ivana Kopčić.

Mladići su potom sišli s bicikala i počeli se naguravati sa stricem Kristine Krupljan, a počele su psovke. Dotrčao je policajac i smirivao uplakanu obitelj, legitimirao je mladiće, koji su potom pobjegli. Policajac je kazao da će na to mjesto stići pojačanje. Navodno su mladići koji su izazvali incident Komšićevi prijatelji.

Podsjetimo, Komšića je sutkinja zagrebačkog Županijskog suda Sanja Mazalin nepravomoćno osudila na 30 godina zatvora zbog ubojstva Kristine Krupljan. "Kriv je za ubojstvo Kristine Krupljan u nakani da je usmrti", rekla je sutkinja.

Nakon što je sutkinja izrekla presudu, Komšićev otac počeo galamiti: "Sudite dijete, jer je došlo iz Bosne!". Potom je napustio sudnicu u pratnji pravosudnih policajaca.


foto:index.hr

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17